odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Nejvíce radosti rozdala Amálka, symbol narozeného Dítěte

Dnes před polednem mudrcové z Východu překročili hraniční kámen Zlínského kraje a zamířili bez otálení do nejvyšší budovy ve městě. Přivítal je hejtman Jiří Čunek a radní Michaela Blahová a Miroslav Kašný. Doprovodila je regionální koordinátorka sbírky, Pavla Romaňáková a Vlastimil Vajďák, ředitel Charity Zlín. Ze sídla kraje odešla družina na místní radnici. Pozvala je náměstkyně primátora, Kateřina Francová, která převzala nad sbírkou v regionu záštitu a náměstek Jiří Korec. Tím pouť králů neskončila. Ba právě naopak. Sbírka nabírá na obrátkách.

Kouzelná osmitýdenní Amálka jako Ježíšek byla pro všechny v budově Zlínského kraje velkým překvapením. Děkujeme z celého srdce rodičům miminka.

Kouzelná osmitýdenní Amálka jako Ježíšek a hejtman Jiří Čunek, foto Jiří Balát, ZKKouzelná osmitýdenní Amálka jako Ježíšek a náměstkyně Michaela Blahová, foto Jiří Balát, ZKKouzelná osmitýdenní Amálka jako Ježíšek a náměstek Miroslav Kašný, foto Jiří Balát, ZK

Královská návštěva hejtmana Jiřího ČunkaKrátce po poledni překročili králové hranici kraje a zavítali k jeho hejtmanovi ...Krátce po poledni překročili králové hranici kraje a zavítali k radní Michaele Blahové ...

Ne jinak tomu bylo na místní radnici

Tříkrálová družina a náměstek primátora Jiří KorecTříkrálová družina a náměstkyně primátora Kateřina Francová, která nad sbírkou v regionu převzala záštituTříkrálová družina a náměstek primátora Jiří KorecTříkrálová družina na zlínské radniciKašpar, Melichar a Baltazar jsou viditelně dokonalými opatrovníky AmálkyKrálové ukončili návštěvu zlínské radnice