odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze

... tentokrát v krásném mariánském poutním místě Štípa

Z třinácti charit se poutě zúčastnilo na jedno sto padesát pracovníků, příznivců a dětí. Přivítal je Mons. Bohumír Vításek, prezident Arcidiecézní charity Olomouc, všechny přítomné pozdravil místní kněz, P. František Sedláček. Slova se ujal a všem hostům, pracovníkům zlínské Charity, otci Františkovi a štípským farníkům, poděkoval ředitel zlínské Charity, Vlastimil Vajďák. Foto Charita Zlín a Člověk a víra.

• Vítá Vás mariánské poutní místo Štípa

Vítá Vás mariánské poutní místo Štípa; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeVítá Vás mariánské poutní místo Štípa; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze

• Cesta světla a mše svatá

Cesta světla a mše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeMše svatá, obcházení oltáře se svící; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze

• P. František Sedláček: mariánské poutní místo Štípa

P. František Sedláček: mariánské poutní místo Štípa; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeP. František Sedláček: mariánské poutní místo Štípa; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze

• Tvořivá dílnička pro děti i dospělé

Tvořivá dílnička pro děti i dospělé; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeTvořivá dílnička pro děti i dospělé; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeTvořivá dílnička pro děti i dospělé; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze

• Osvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také sladká upomínka z pouti ...

Osvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také dárek z pouti ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeOsvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také dárek z pouti ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeOsvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také dárek z pouti ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeOsvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také dárek z pouti ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeOsvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také dárek z pouti ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeOsvěžující nápoj, koláčky, klobáska z grilu a také dárek z pouti ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze

• Z třinácti charit arcidiecéze se poutě zúčastnilo na jednosto padesát pracovníků, příznivců a dětí ...(fotografie Pavel Langer, Člověk a víra. Děkujeme!)

Z třinácti charit arcidiecéze se poutě zúčastnilo na jedno sto padesát pracovníků, příznivců a dětí ...; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecézeTo jsme my, ze zlínské Charity; Zlínská pouť charit olomoucké arcidiecéze