odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Barvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně country

Již tradiční multigenerační setkání při dobré muzice, za dobrého slova, s dobrými přáteli, neméně dobrým sezonním občerstvením a jako vždy s dobrou obsluhou v zahradě Domovinky-centra služeb seniorům

Akci finančně podpořilo statutármí město Zlín a dárci.

Barvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně countryBarvy podzimu, zahradní komponované odpoledne na vlně country

foto Jana a Ondra Strouhalovi