odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Historicky první pouť do Uherského Brodu

Že každým rokem na jaře putují zlínští senioři a jejich přátelé s námi na sv. Hostýn, se stalo již samozřejmostí. Tou je i skutečnost, že každým rokem na podzim nabízíme seniorům „poutní“ novinku. V posledních letech jsme tak úspěšně navštívili poutní místa jako je Blatnice pod Svatým Antonínem, Křtiny u Brna či Dub nad Moravou. V letošním roce, v den Jména Panny Marie, jsme se vydali do nedalekého, možná co se týká poutí trochu opomíjeného, Uherského Brodu.

V Dominikánském kostele jsme před komentovanou prohlídkou kostela společně prožili modlitbu Růžence a mši svatou. Po poledním osobním volnu naše kroky vedly do Farního kostela, který jsme si po požehnání opět prohlédli s průvodcem. Celý den nás doprovázel otec Petr Polívka ze zlínské farnosti sv.Filipa a Jakuba.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín

telefon pracovní dny 07:30-15:30hodin