odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Tentokrát jsme putovali do Adamova a Vranova

Že každým rokem na jaře putují zlínští senioři a jejich přátelé s námi na Svatý Hostýn, se stalo již samozřejmostí. Tou je i skutečnost, že každým rokem na podzim nabízíme seniorům „poutní“ novinku. V posledních letech jsme tak úspěšně navštívili poutní místa jako je Blatnice pod Svatým Antonínkem, Křtiny u Brna, Dub nad Moravou či nedaleký Uherský Brod.

V letošním roce jsme se vydali do vzdálenějšího Adamova a Vranova, kde jsme navštívili nejdříve kostel svaté Barbory s unikátním Světelským oltářem a krásnou křížovou cestou. Pak následoval krátký přesun kouzelnou přírodou do Vranova, kde nás opět čekala komentovaná prohlídka kostela Narození Panny Marie. Celý den nás doprovázela pastorační asistentka sr. Sylvia a otec Ivan ze zlínské farnosti sv. Filipa a Jakuba.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín

telefon pracovní dny 07:30-15:30hodin