odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Šedesát sedm dnů zbývá do svátku Tří králů ...

... a přípravy na Tříkrálovou sbírku 2018 jsou v plném proudu

Zásilka s kalendáříky a cukříky, je již ve zlínské Charitě, Tyto ´dárky´ obdrží od tří králů každý, kdo přispěje do kasičky, ve prospěch těch, kteří podporu potřebují, jakoukoliv částkou. Koledující skupinky je však možné potkat na Zlínsku, v děkanátech Vizovice a Zlín, až v prvním lednovém týdnu nového roku. I s kalendáříky a cukříky a zapečetěnou kasičkou.

• na Zlínsku, v děkanátu Vizovice a Zlín, bude možné koledníky potkat 2. - 7.ledna

• ve městech Zlín, Fryšták, Slušovice a Vizovice
  • jejich místních částech, např. Jaroslavice, Klečůvka, Kostelec, Kudlov, Lužkovice, Malenovice a Lhotka, Mladcová, Podhoří, Příluky, Salaš, Štípa, U Majáku, Velíková, Zlínské Paseky, ...; Dolní Ves, Horní Ves, Vítová; Chrastěšov
  • obcích Bohuslavice u Zlína, Bratřejov, Březnice, Březůvky, Březová, Částkov, Dešná, Dobrkovice, Doubravy, Držková, Hostišová, Hrobice, Hřivínův Újezd, Hvozdná, Jasenná, Kaňovice, Karlovice, Kašava, Kelníky, Lechotice, Lhota u Malenovic, Lhotsko, Lípa, Lukov, Lukoveček, Lutonina, Machová, Míškovice, Mysločovice, Neubuz, Ostrata, Podkopná Lhota, Provodov, Sazovice, Šarovy, Tečovice, Trnava, Ublo, Velký Ořechov, Veselá, Vlčková, Všemina, Zádveřice-Raková, Želechovice nad Dřevnicí
  • tedy ve farnostech s římskokatolickými farními úřady Březnice, Lukov, Malenovice, Mysločovice, Slušovice, Štípa, Velký Ořechov, Vizovice, Všemina, Zlín, Želechovice nad Dřevnicí a Březolupy (pouze obec Śarovy - děkanát Uherské Hradiště).

Sedmdesát šest dnů zbývá do svátku Tří králů ... pozornost pro dárce je ve Zlíně již naskladněnaSedmdesát šest dnů zbývá do svátku Tří králů ... pozornost pro dárce je ve Zlíně již naskladněna

telefon pracovní dny 07:30-15:30hodin