odborné sociální, dluhové a psychologické poradenství

Pracovník v sociálních službách, pečovatelská činnost

Organizace: Charita Zlín
Místo výkonu: Zlín
Typ vztahu: Plný úvazek
Nástup: ihned, dle dohody
Výběrové řízení: Ne
Kontaktní osoba: Mgr. Zdeňka VLČKOVÁ
Zn.: Jde o zajímavou, pestrou a odpovědnou práci dělanou srdcem, práci, jež je posláním
  • pracovní podmíny: HPP plný, krácený, DPČ, DPP
  • provádění pečovatelských úkonů bez odborného dohledu
  • vzdělání: základní a vyšší a akreditované odborné dle zákona 108/2006Sb. o sociálních službách §116 odst.1 písm. c), nebo odborně zaměřená střední škola
  • v případě, že zájemce nesplňuje podmínky vzdělání, bude mu umožněno toto si doplnit prostřednictvím vzdělávacích agentur
  • obecné znalosti a dovednosti: odborné profesní znalosti, administrativní dovednost, schopnost práce s cílovou skupinou (senioři, osoby se zdravotním či tělesným postižením, rodiny s dítětem) dovednost práce v týmu, asertivita, empatie, dovednost umění naslouchat, motivovat, organizovat čas, mlčenlivost, dovednost zvládat stres a zátěžové situace, dovednost přijímat názory druhých
  • speciální znalosti a dovednosti: komunikace s uživateli služby, zvládání krizových situací, organizační schopnosti
  • jiné požadavky: řidičský průkaz skupiny B, PC – uživatelská (doc., xls., internet, ...)
  • nabízíme: zajímavou a pestrou práci, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, možnost spoluutvářet a rozvíjet činnost charitativní organizace, možnost dalšího osobního rozvoje a profesního vzdělávání, možnost navázání profesních kontaktů
  • benefity: řádná dovolená 25 dní, poukázky na stravu, duchovní podpora, velmi příjemný kolektiv …

Požadavky na pozici pracovník v sociálních službách pečovatelské služby (01.04.2017)

O akreditovaném odborném kurzu podá informace vzdělávací agentura Seduca