Centrum duševního zdraví

Masarykovo náměstí 157/158, Uherské Hradiště, 686 01 Vedoucí zařízení: Strapinová Veronika - vedoucí zařízení
  • Tel.: 731 144 384

CDZ je nová forma služby pro osoby s duševním onemocněním, která poskytuje podporu zároveň ve zdravotní tak i sociální oblasti.

Charita Uherské Hradiště

Seznam lidí:

Večerková Kamila - sociální pracovnice Špác Jaroslav - sociální pracovník Filingerová Zuzana - sociální pracovnice Veselá Markéta - zdravotní sestra Piňosová Silvie - zdravotní sestra Bohačíková Petra Bc., DiS. - zdravotní sestra Michlová Jitka MUDr. - psychiatr Hronová Soňa MUDr. - psychiatr Polách Ladislav MUDr. - psychiatr Pavelková Marcela Mgr. - psycholog Hořáková Hana Mgr. - psycholog Šalplachta Michal Bc., DiS. - zdravotnický pracovník Strapinová Veronika - vedoucí zařízení Šalplachtová Lucie, Bc. - zdravotnický pracovník

Seznam služeb: