Centrum osobní asistence

Moravní nábřeží 81, Uherské Hradiště, 686 01 Vedoucí zařízení: Strýčková Martina, Mgr. - vedoucí zařízení
  • Tel.: 572 151 454, 723 702 153
  • coa549/549uhradiste.charita.cz

Charita Uherské Hradiště

Seznam lidí:

Šnajdrová Magdaléna - pracovnice v sociálních službách Stuchlíková Ivana - pracovnice v sociálních službách Odstrčilíková Martina - pracovnice v sociálních službách Klečková Milada - pracovnice v sociálních službách Vráblová Jarmila - sociální pracovnice,pracovnice v sociálních službách Rašková Alena - pracovník sociálních služeb Kaňovská Magdaléna - pracovník sociálních služeb Raisiglová Irena - pracovník v sociálních službách Miskovičová Lenka - pracovnice v sociálních službách Strýčková Martina, Mgr. - vedoucí zařízení Matuštíková Sylva - pracovník sociálních služeb Lavická Helena - pracovník sociálních služeb Silný Antonín - pracovník sociálních služeb Čevelíčková Eva - pracovník sociálních služeb Kamarádová Kateřina - pracovník sociálních služeb Kročová Alena - pracovník sociálních služeb Šnajdrová Nikola - pracovnice v sociálních službách

Seznam služeb: