Charita Kyjov

Palackého 194, Kyjov, 697 01 Vedoucí zařízení: Marek Pelikán - vedoucí Půjčovny kompenzačních pomůcek, Ing. Petra Goliášová - vedoucí Účtárny, Helena Klíglová - vedoucí Svépomocné skupiny C-klub, Bc. Jarmila Švábová - vedoucí K-centra, Bc. Martin Boček - vedoucí Pečovatelské služby Kyjov, Blažena Hanáková - vedoucí Domácí zdravotní péče a Domácího hospice David
  • Tel.: 518 612 765, 776 049 439

Charita Kyjov

Seznam lidí:

Marek Pelikán - vedoucí Půjčovny kompenzačních pomůcek Kristýna Váhalová, DiS. - sociální pracovník Mgr. Lenka Domanská - Sociální pracovník Denisa Šmehlíková, DiS. - Sociální pracovník a vedoucí Občanské poradny Gustav Doležal, DiS. - sociální pracovník Ing. Petra Goliášová - vedoucí Účtárny Mgr. Eva Rubášová - adiktolog Lukáš Svoboda, DiS. - pracovník sociálních služeb Helena Klíglová - vedoucí Svépomocné skupiny C-klub Bc. Jarmila Švábová - vedoucí K-centra Zdeněk Hochman - zástupce ředitele, pastorační asistent, nemocniční kaplan, koordinátor Tříkrálové sbírky Bc. Martin Boček - vedoucí Pečovatelské služby Kyjov Bc. Helena Valčíková - sociální pracovník Bohumila Trávníková - ekonomický pracovník Ing. Vladimír Měchura - ředitel Blažena Hanáková - vedoucí Domácí zdravotní péče a Domácího hospice David

Seznam služeb: