Adventní děkování ve zlínském kostele

Poděkovali jsme našim pracovníkům, příznivcům, dárcům a především tříkrálovým spolupracovníkům z celého regionu, a to v podvečer svátku všech dobrovolníků. Skladby světových autorů Canon Johanna Pachelbela, Sonata A4 g moll Pavla Josefa Vejvanovského s bravurním sólem na trubku v podání Víta Otáhala, Concerto grosso George Friedricha Händela, Inverno - Zima ze Čtvera ročních dob Antonia Vivaldiho a Concerto grosso - Vánoční Archangela Correliho, zazněly v podání zlínského smyčcového orchestru Concertino.

Jeho umělecký vedoucí, Miroslav Křivánek, podpořil nezapomenutelný zážitek všech posluchačů houslovým sólem ve skladbě Antonia Vivaldiho. Pozvání hudebníků přijal herec Městského divadla ve Zlíně, Rostislav Marek, který hudbu dokreslil recitací. Výtěžek z dobrovolného vstupného 2647Kč, byl použit na nákup židlí a polstrů na ně, a to v prostorách určených pro setkávání uživatelů Charitní pečovatelské služby Zlín v Malenovicích. Koncert se uskutečnil s finanční podporou Kulturního fondu města Zlína a technickou podporou místní farnosti. Děkujeme!

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín