Koledníkům jsme naložili Sedmimílové boty

Definitivní tečku za lednovým koledováním jsme učinili spolu s tříkrálovými spolupracovníky v pátek, 4.února, při divadelním představení ve zlínské Malé scéně. Do divadla zveme koledníky každoročně na rodinná představení. Letos snad poprvé na divadelní prkna přišla pohádka. A ne ledajaká. K dětem si to došláply Sedmimílové boty.

Pohádku s podtitulem ´hledá se ženich, značka čert´, napsal pro Kroužek ochotníků ze Hvozdné Dušan Sitek, herec a režisér, který dlouhá léta působil ve Zlíně. To byla podívaná! A nejen v hledišti. Ve vestibulu divadla byly totiž vystaveny (ve formátu A5) veselé, akční či netradiční fotografie, které pořídili sami koledníci při svém putování ulicemi regionu a zaslali je do námi vyhlašované soutěže „foťte“ tříkrálové koledování. A ještě jedno překvapení jsme připravili pro malé diváky. Všichni si domů odnesli malou pozornost, jíž bylo origami srdíčko či hvězdička a časopis Nezbeda.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín