Setkání se zástupci zlínských Klubů seniorů

Uvítání, slovo ředitele, prezentace seniorům poskytovaných sociálních služeb, výzva ke spolupráci, diskuse, občerstvení. Stručně představený program téměř dvou hodinového společného setkání pracovníků Charity Zlín se zástupci zlínských Klubů seniorů. Těch je na území města celkem čtrnáct, většinu z nich již pracovnice s prezentací navštívily, s mnohými, těmi aktivními, dokonce spolupracují při kulturních akcích, jako jsou například Barvy podzimu.

„Setkání jsem vnímala jako velmi příjemné. Účast byla dostatečná a určitě přivedla některé seniory i zvědavost, neboť hned ve dveřích jedna z příchozích řekla, že je zvědavá, co jsme pro ně připravili. Naše prezentace, zvláště část s vizuálním doplněním hosty zaujala, což potvrdily i následné dotazy,“ napsala vedoucí Domovinky-centra denních služeb pro seniory Michaela Blahová. Kladně se k odpolednímu setkání vyjádřila také Božena Sukopová, vedoucí pečovatelské služby: „Za sebe mohu říct, že toto setkání hodnotím pozitivně a navrhuji 1x za rok, udělat toto setkání, v rámci posezení u čaje. Přivítání, které bylo velmi milé, tak i  odezva seniorů byla pozitivní. Při rozloučení jsem byla velmi potěšena, když většina mě zvala do klubů na návštěvu k nim. Z mé strany můžu říci, že setkání tohoto druhu mě vždy obohatí.“

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín