Tříkrálová polévka

Tříkrálovou polévku svojí osobní účastí podpořili zástupci nejrůznějších oblastí veřejného života ve městě

Tříkrálovou polévku svojí osobní účastí podpořili Andrea Kratinová, redaktorka Českého rozhlasu, Gabriela Sluštíková redaktorka České televize, Ing. Ivo Benda, Greiner packaging Slušovice s.r.o. jednatel, Bc. Stanislav Daniel, poradce Asociace krajů pro národnostní problematiku, MUDr. Josef Devát předseda sociální komise SMZ, P.Mgr. Pavel Glogar, administrátor farnosti PMPK, Radim Hanke, akademický sochař, RNDR (na snímku viz.níže). Stanislav Hozík, Impromat Klima spol. s.r.o. jednatel, Mgr. Miroslav Kašný, náměstek primátora města Zlína a krajský zastupitel, Ing. Milan Kladníček ředitel Městské policie Zlín, Ing. Petr Kročil, Kovárna VIVA a.s., Karel Markytán, člen kapely AG FLEK (na snímku viz.níže), RNDr. Josef Němý, ředitel Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín, Libor Vranka, Sodexo s.r.o. regionální manažer.

Česká televize zavítala na tříkrálové koledování do Zlína

stopáž 201:43

stopáž 15:43

Naživo jsme to s Českou televizí zvládli. A co v reportáži?

stopáž 09:25