Triu Ars Animae děkujeme za fantastický podvečer

Potlesk vestoje byl odměnou za vynikající výkon účinkujících.

Na již desátém benefičním koncertu, který v rámci hlavní pouti ve Štípě připravujeme, zazněly skladby Antonio Vivaldi (Esurientes implevit bonis), Johann Sebastian Bach (Schlafe,mein Liebster, Schafe können sichr Leiden a Fantazie g moll), Giulio Cacini (Ave Maria), Jean Joseph Mouret (Rondeau), Antonín Dvořák (z cyklu Biblické písně Slyš ,ó Bože, volání mé a Zpívejte Hospodinu píseň novou), dále Louis Marchand (Grand dialogue), Jacques Offenbach (Barcarolle), Albert Hay Malotte (The Lordś Prayer) a Léon Boëllmann (Chorál a Menuet z Gotické suity), přídavek Andrew Lloyd Webber (Pie Jesu) a pro vytrvalé posluchače, kteří se nechtěli stále rozloučit Léo Delibes (Lakmé - Květinový duet).

Trio Ars Animae - Lenka Rafajová /soprán/, Kateřina Oškerová-Machovská /mezzosoprán/ a Jiří Šon /varhany/

Za technickou podporu děkujeme Římskokatolické farnosti ve Štípě, za milé přijetí otci Františkovi.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín