Zlínské tříkrálové putování městem

Společné setkání v kostele sv. Filipa a Jakuba ve Zlíně u jesliček, průvod od kostela za zpěvu koled v čele s králi na koních na náměstí se zastávkou u zlínského Klubu 204, pódium na zlínském náměstí Míru - Živý betlém, hra o Narození Ježíška (připravila farnost sv. Filipa a Jakuba Zlín), ukončení doby vánoční ve městě zhasnutím vánočního osvětlení a symbolické zahájení sbírky - tříkrálovou koledu zahrálo na flétnu dvanáct dětí.

To vše za mírného mrazíku s křupavým sněhem pod nohama a s možností okoštování francouzského, finského či dětského punče a svařáčku. Děkujeme všem, kteří se jakýmkoliv způsobem na odpoledni podíleli. Byli jste skvělí! Tříkrálové putování městem finančně podpořilo statutární město Zlín.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín