Matěj svým komiksem pomáhá druhým
18. února 2020 Články

Matěj svým komiksem pomáhá druhým

"Pomáhat je normální." Takovouto odpověď na otázku #procpomahat je možné slyšet asi nejčastěji. Ale co když přijde na řadu dotaz týkající se konkrétní pomoci? Kolik lidí může upřímně říci, že opravdu pomáhá. Pomáhá těm, kteří se bez podpory druhých neobejdou. A nezáleží na tom, jakou má ona pomoc formu ...

Telefon v sídle zlínské Charity se rozezněl. "Dobrý den. Jsem student Creative Hill Colege. Vytvořil jsem komiks, budu jej ve škole prodávat a část výtěžku chci darovat Charitě Zlín. Nebude to ale moc ..." 

Popravdě, takovéto telefonáty, kdy snaha pomoci vychází nejen z touhy, ale i konkrétních možností, skutečně nejsou na denním pořádku. Ještě více je potěšující když víme, že mladí lidé myslí na druhé. Je to velmi radostné a pro organizaci poskytující sociální a zdravotní služby tak zvaně dobíjející. Děkujeme Matějovi Poláškovi, studentovi druhého ročníku digitálního designu za to, že pomáhá a přejeme mu, aby se mu dařilo. Ve škole, v soukromí i v pomoci druhým. Děkujeme škole, že podporuje studenty v realizaci takovýchto projektů. 

Matěj daroval z výnosu prodeje prvního dílu komiksu Vesmírné lebky úžasných 1.000 korun ♥.

Vesmírné lebky pomáhají, Střední škola filmová, multimediální a počítačových technologií, s.r.o. (14.02.2020)

Autor fotografií: škola CHC, převzato z webu

Matěj, student druhého ročníku digitálního designu, svým komiksem pomáhá druhým, autor fotografií: škola CHC

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ

projektová manažerka
Tel.: 603 491 601 E-mail: _8IvRWhg88Ak1~l7VX~J27d4YanBZd54Ys