"Osobně nepřijdeme. Zpíváme Vám online," vzkazují králové ze zlínských Lužkovic
4. ledna 2021 Články

"Osobně nepřijdeme. Zpíváme Vám online," vzkazují králové ze zlínských Lužkovic

Je těžké přijmout, že letos při tradiční Tříkrálové sbírce nepředají králové osobně požehnání, že se nepotkají koledníci a dárci, že nebudou k vidění rozzářené oči, vzájemné úsměvy, radost. Je těžké smířit se s tím, že tentokrát skutečně největší dobrovolnická aktivita v zemi běží jinak, než je obvyklé, že koleda je pouze online. Pak se v onom virtuálním čase objeví upřímný pozdrav, pozdrav všem dobrým lidem. A v tom se do nejedné tváře vloudí úsměv, tělem proběhne radost, oči se rozzáří ...

"Viem, že ľuďom zvlášť v tejto dobe chýba kontakt a aj trochu tej zábavy, a radosti, tak verím, že aspoň takto online urobíme radosť a potešíme nejednu dušičku," uvedla k zaslanému videu maminka králů.

Velké poděkování rodině Kollerových ze zlínských Lužkovic za pozdrav z hradu Lukova. No řekněte, že jsou úžasní!?

... malé ohlédnutí 2020 - 2014. Snad nic nechybí ♥

Tříkrálová sbírka 2020Tříkrálová sbírka 2019Tříkrálová sbírka 2018Tříkrálová sbírka 2017Tříkrálová sbírka 2016Tříkrálová sbírka 2015Tříkrálová sbírka 2014

Fotografie byly zaslány do každoroční zlínské soutěže Tři králové,´FOŤTE!´. A ani letos, kdy jde spíše o nekoledu, vyhlašuje zlínská Charita soutěžní výzvy.

SOUTĚŽE pro ty, kteří byli připraveni koledovat, na téma: JAK JSME (NE)KOLEDOVALI

• termín odeslání 31.ledna 2021, 23:00 hodin, E: fotte3k@seznam.cz, uveďte jména a místo (ne)koledování
    • FOŤTE (fotografie, pokud možno v dobrém rozlišení)
    • VÝTVARNIČTE (obrázky jakoukoliv technikou naskenovat v dobrém rozlišení)