Tříkrálová sbírka 2019 na Zlínsku = 2.248.171Kč. Děkujeme Vám!

Slovo sbírka označuje soubor věcí, které jsou nashromážděny na jedno místo. Zde tedy zlínské tříkrálové: 50.000 letáků do poštovních schránek, 48.000 cukříků a 25.000 kalendáříků pro dárce, pro dobrovolníky v ulicích 1.380 originálních šátků, 1.380 keramických placek a 1.035 buttonků JsemKing, 345 zapečetěných a posléze otevřených kasiček se sluncem v zádech, mračnem nad hlavou, po zasněžených i holých cestách. 31.418 kusů českých platidel v délce 2.043 metrů, s hmotností mincí 155 kg. I to je Tříkrálová sbírka 2019 na Zlínsku.

Největší poděkování patří malým i velkým králům, vedoucím skupinek koledníků a všem dobrým lidem, kteří tříkrálovým koledníkům přispěli a podpořili tak charitu v její snaze pomáhat potřebným. Děkujeme Vám!

Poděkování také patří pracovníkům magistrátních, městských a obecních úřadů v jednotlivých obcích, duchovním správcům všech farností, místním spolupracovníkům sbírky. Děkujeme Vám!

Tříkrálová sbírka na Zlínsku 2019

Tříkrálová sbírka na Zlínsku 2019 ... se sluncem v zádech, zataženou oblohou nad hlavou, po holých i zasněžených silnicíchTříkrálová sbírka na Zlínsku 2019 ... se sluncem v zádech, zataženou oblohou nad hlavou, po holých i zasněžených silnicíchTříkrálová sbírka na Zlínsku 2019 ... se sluncem v zádech, zataženou oblohou nad hlavou, po holých i zasněžených silnicíchTříkrálová sbírka na Zlínsku 2019 ... se sluncem v zádech, zataženou oblohou nad hlavou, po holých i zasněžených silnicích

Tříkrálová sbírka na Zlínsku 2019 ... 31.418 kusů českých platidel v celkové délce 2.043 metrů, s hmotností mincí 155 kg

Tříkrálová sbírka na Zlínsku 2019 ... pod ochranou andělů :-)