V centru bude nějaký den prázdno
18. března 2020 Články

V centru bude nějaký den prázdno

V souvislosti s nebezpečím šíření nákazy COVID-19 vláda nařizuje z preventivních důvodů dočasné uzavření některých zařízení sociálních služeb. Týká se to i center denních služeb s platností od dnešního dne. Deset křesílek tedy zůstane nějaký ten den neobsazených. A my už se nyní těšíme, až se zase potkáme. Protože ´Není dobré, aby člověk byl sám´. Všichni uživatelé mají možnost, po dobu uzavření centra, využít terénní pečovatelskou službu.

Máte ve své blízkosti seniora? Neváhejte a zajímejte se včas, jaké jsou možnosti podpory ze strany poskytovatelů. Třeba právě Vašim blízkým bude dobře ve společnosti vrstevníků v Domovince. Jde o sociální službu, která umožňuje seniorům se sníženou soběstačností prožít část dne v kolektivu, posílit schopnosti a dovednosti a tím předcházet jejich izolaci, osamocení a sociálnímu vyloučení. V centru si senioři procvičí tělo i mysl, popovídají i zazpívají, nechybí tvoření, duchovní podpora. Samozřejmostí je strava a pitný režim. Rádi vám vše potřebné k této, či návazným službám, sdělíme osobně. Stačí se jen zeptat.

Domovinka-centrum denních služeb pro seniory Charity Zlín, finanční podpora: Zlínský kraj k Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2020 a Zajištění priorit sociálních služeb na území Zlínského kraje pro období 2020 - 2022 (r.2020), statutární město Zlín a dárci- děkujeme. Bankovní spojení ČS, a.s., č.ú. 1400878319/0800.

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ

projektová manažerka
Tel.: 603 491 601 E-mail: _8IvRWhg88Ak1~l7VX~J27d4YanBZd54Ys