Uplynulý rok v naší službě byl úspěšný

Blíží se konec roku a jak je zvykem, mnohé se vyhodnocuje, biilancuje. Jsem přesvědčena, že uplynulý rok v našem zařízení mohu vyhodnotit jako úspěšný. Úspěchem číslo jedna, je pro mne výsledek dotazníkového šetření služby, kdy by ji 100% dotázaných, u nás ubytovaných žen, doporučilo své nejlepší kamarádce, neboť jim dává bezpečí, klid a jistotu.

Rok 2011 byl pro naše zařízení úspěšným také v plnění cílů v rámci individuálního projektu z ESF. Podařilo se nám naplnit tzv. milníky zadavatele projektu, ke kterým jsme se smluvně zavázali. V neposlední řadě považuji za úspěch také pokračování v nastolených tradicích, jakým jsou Fašanek s pochováváním basy, zahradní slavnost a podzimní setkání pracovníků v sociálních službách u kulatého stolu.

Mgr. Eva Danielová, vedoucí služby