Úspěchem je poděkování uživatelů za odvedenou práci

Úspěchem služby, a to ne malým, je beze sporu vyslovení poděkování za odvedenou práci. Přiznejme si, že stále není úplně časté děkovat. Za cokoliv. Děvčatům z naší pečovatelské služby děkováno bylo. A hned pěkně hlasitě. Vnučka jedné z našich uživatelek se rozhodla využít možnost děvčatům poděkovat za jejich skvělou péči veřejně, před vyprodaným hledištěm, a to v rámci jedinečného divadelního představení Jaroslava Duška.

Veřejné poděkování doplnila poukázka na třídenní relaxační pobyt v luhačovickém hotelu Radun, /www.hotelradun.cz/, předaná jeho majitelem panem Markem Nesázalem, kam se podívalo hned pět pečovatelek, které se nejčastěji o babičku dárkyně staraly. Poděkování nás stále hřeje.

Anna Gajdošíková, vedoucí služby