#procpomahat. Pomoc druhým člověka naplňuje

Je tu doba adventní. Doba očekávání. Doba přípravy na setkávání. Je tu čas, kdy se lidská srdce více otevírají. Čas, kdy lidé více myslí na druhé. Čas, kdy si mnozí kladou méně časté existenční otázky. A byť jde o období radostné, není neobvyklým pocit osamělosti.

#procpomahat "Když pomáháš ostatním, pomáháš i sobě," říká paní Magda Hlavinková.

Víte, že nejen postel, chodítko či vozík si můžete vypůjčit?

Kompenzačními pomůckami a pomůckami denní potřeby jsou podporovány tělesné funkce nedostatečně fungující v důsledku nemoci či úrazu. Jejich vypůjčením je možné překonat dobu, než se znevýhodněná osoba uzdraví, či než nemocný bude mít pomůcku vlastní, hrazenou zdravotní pojišťovnou.

Budete pečovat o svého blízkého a potřebujete radu? Jsme tu pro Vás!

Barevnou Domovinku ocenilo i statutární město Zlín

Ve 22.ročníku zlínské soutěže Rozkvetlé město obdržela Domovinka-centrum služeb pro seniory zvláštní cenu v kategorii ´úprava okolí baťovských domků´.

Gratullace a velké poděkování všem, pracovníkům i uživatelům!

„Chceme vyjádřit dík všem, kteří věnují svůj čas i peníze pro zkrášlení nejen svého bydlení, ale zároveň i města.“ uvedla Kristýna Králová z Odboru městské zeleně.

Barvy podzimu 2018 ´my sme Valaši´

Skvělí hosté, úžasná hudba, svižný tanec, uchu lahodící zpěv, veselá nálada, mnohá vzácná setkání, výborné občerstvení = Barvy podzimu 2018 ´my sme Valaši´

Děkujeme všem, díky nimž jsme mohli společně pobýt!

Můj (ne)obyčejný den v centru denních služeb seniorům

Výroční zpráva Charity Zlín 2017

Vstávání je radostné, i když je pátá ranní. Těším na uživatele i spolupracovníky. Zažívám s nimi štěstí a cítím (vím), jak je mám neskonale ráda. Je to tak silné, že ji to musím někdy říct. Sice ne moc často, ale vždyť oni to stejně ví. Práce mne zkrátka naplňuje ...

Týden se zlínským filmovým festivalem

Splnilo se nám přání! Díky vstřícnosti vedení Zlín Film Festival - Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně, jsme strávili slunečné dny v Nadační zóně, v Sadu Svobody, kde jsme se, ve sněhově bílém stánku, nepřetržitě věnovali dětem. Každý den jsme kreativně tvořili, každý den jsme ´plackovali´. A jako bonus jsme připravili Festivalovou knihu vzkazů 2018 ´děti seniorům´. Bylo velkým potěšením radovat se z kreseb, výrobků, ale i slov dětí: "Včera jsem Vás podpořil s kamarádem, dnes jsem přivedl svoji sestru." A čím že se u nás platilo? No přece úsměvem!

CharitaZlin KaJaLuPaZ a SoJa: výzvu plníme téměř na sto procent

Celkem 369 km za sedm pracovních dnů, pravidelnost jízd téměř 100% = CharitaZlin KaJaLuPaZ a SoJa Do práce na kole - Auto*Mat. Je na čase se představit

KaJaLuPaZ a SoJa = KAmča JAna LUboš PAvla Zdeňka a SOňa

Zlínská Charita ´bloguje´

Blog Charity Zlín je zde pro Vás - přijměte tedy pozvání!

Blog je webová aplikace obsahující příspěvky většinou jednoho editora na jedné webové stránce. Nejčastěji bývají zobrazovány v obráceném chronologickém pořadí (nejnovější nahoře). Autor se nazývá blogger (někteří píší jedno g), veškeré blogy a jejich vzájemné vztahy blogosféra. Slovo blog vzniklo stažením a poté zkrácením anglického web log, v češtině zhruba znamená webový zápisník. Zdroj: Wikipedie. otevřená encyklopedie

Charita Zlín KaJaLuPaZ a SoJa

Myslíte, že se někde něco nepovedlo? Nikoliv. KaJaLuPaZ (s technickým jištěním SoJa) je název týmu, který se zavázal, že se v květnu zapojí do výzvy

• A) Společná Snídaně v Trávě