Barvy podzimu letos na vlně třicátých let

Podle teplot vládne pevně léto, ovšem při pohledu do kalendáře je podzim na spadnutí. A tak jako malá připomínka této skutečnosti přišly do zahrady Domovinky - centra služeb seniorům již tradiční ´Barvy podzimu´. Komponované multigenerační zábavní odpoledne, určené široké veřejnosti.

Aktivita se konala za finanční podpory statutárního města Zlína a dárců.

Komponované multigenerační zábavní odpoledne, určené široké veřejnosti, zahájily svižně a se širokým úsměvem Fryštacké mažoretky, které se na pomyslné podium vrátily i po úvodním slovu ředitele zlínské Charity a zdravici paní Michaely Šojdrové, poslankyně Evropského parlamentu, která nad akcí převzala záštitu.

Následovalo vystoupení hlavního hosta, manželů Dagmar a Františka Procházkových na něž navázalo taneční vystoupení ve stylu třicátých let Dance Studio Starlight. Na podiu se postupně představily Bubenice z Příluka, senioři z Kašavy, Zlína i Želechovic, pro velký úspěch se ještě jednou do třicátých let vrátili i manželé Procházkovi a zlínští tanečníci z Dance Studio Starlight. A nebyli to jen oni, kteří přinesli kousek z minulosti. Mezi hosty se našli odvážní, kteří naplnili výzvu a vyzdobili se doplňkem z let třicátých. Za jejich kreativní přístup obdrželi malý dárek.

Po celé odpoledne se mezi hosty prohybovali doboví cyklisté, kteří byli připraveni velo zapůjčit příchozím za účelem fotografie v improvizovaném foto koutku, nechyběl flašinetář. Na děti, které doprovodily dospělé, čekal skákací hrad a aktivity připravené mladými záchranáři ze zlínské VOŠ zdravotnické.

Velkým překvapením bylo vystoupení uživatelů pořadatelské Domovinky-centra denních služeb pro seniory, kteří si připravili hudební dárek, v podobě tří kánonů, k desátému výročí založení sociální služby

Sezónní občerstvení je již tradicí a možná tím největším ´tahákem´

Velké poděkování všem, kteří se na přípravě a průběhu Barev podzimu podíleli.

Pavla Romaňáková, projektová manažerka

Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016, záštitu převzala Michaela Šojdrová, poslankyně Evropského parlamentuTakové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016 Takové byly Barvy podzimu 2016