Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!

Domovinka seniorům aneb ´Není dobré, aby člověk byl sám´ - úspěšný projekt zlínské Charity, který Nadace ČEZ zařadila do EPP - pomáhej pohybem s mobilní aplikací Nadace ČEZ, byl díky méně i více zdatným sportovcům během pěti dnů naplněn. Za to patří všem velký dík. Zda přispěli i uživatelé služby, již není tajemstvím.

... tak to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí! Vždyť to je energie, než vymícháte a vyválíte těsto na vdolečky! Uživatelé služby tedy body nepřispěli, ale užili si opět jedny z mnoha krásných společných chvil.

... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!... to nám hlava nebere. Tolik aktivit a pečení v EPPce chybí!Děkujeme EPP - pomáhej pohybem s mobilní aplikací Nadace ČEZ