Jarní setkání uživatelů

I letos jsme neopomenuli na jarní setkání uživatelů námi poskytovaných služeb. To první setkání se uskutečnilo ve společenské místnosti v domě s pečovatelskou službou v Malenovicích. Spíše rodinná atmosféra už tradičně charakterizuje naše aktivity v tomto útulném prostředí. Místní obyvatelé domu se jistě potěšili ve svém stáří milým vystoupením „Zobáčků“ z místní mateřské školy pod vedením paní Mgr. Ivany Pilátové. Na oplátku my jsme potěšili děti dárečky, přičemž stojánek pro čokoládového zajíčka vyrobili uživatelé centra denních služeb pro seniory.

O týden později se uživatelé a příznivci naší činnosti jarně setkali na zlínské Zálešné, kde zaplnili připravené židle do posledního místa. Hrou na kytaru a zpěvem již tradičně nezklamal pan Milan Hradil, který, ač nevidomý, hraje naprosto skvěle. Doprovod mu nedělal pouze jeho vodící kamarád, ale i harmonikář pan Vratislav Kopečný. K písním nejen připraveným, ale i těm na přání, mile přilétla poezie a próza v podání přítomných seniorů. Nechybělo ani něco dobrého pod zub.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín