Úspěchem služby je pochvala vyslovená inspekčním týmem

Úspěchem služby v tomto roce je bezpochyby listopadová Inspekce kvality sociálních služeb, jíž předcházela naše půlroční (i půlnoční) intenzivní příprava. Inspekční tým se snažil i přes důkladnou a precizní kontrolu nás podporovat a povzbuzovat k tomu, abychom co nejlépe popsaly způsob poskytování naší služby uživatelům.

Jsem ráda, že naše zkušenost z inspekce byla pro všechny pracovnice služby příjemná a přínosná. I přes některé nedostatky, na které inspekce poukázala, jsme byly pochváleny a v našem regionu jsme byly oceněny pomyslným vítězstvím, co do počtu získaných bodů v tomto roce. Velmi nás také potěšilo ústní ocenění našeho nekonfliktního a vlídného přístupu, neboť nám členové inspekčního týmu sdělili, že se u nás necítili jako „vetřelci“ a současně vyzvedli hladký průběh inspekce.

Licenza in Psicologia Růžena Sekulová, vedoucí služby