Hlasování bylo 5.února v pravé poledne ukončeno, hlasy z webu a facebooku jsou sečteny; soutěžilo 29 fotek

ZVOLILI JSTE LETOŠNÍHO FOTO-KRÁLE internetu

klikali jste pro veselý, akční, zábavný, vtipný, netradiční záběr, který splňuje zadání letošního ročníku

Tři králové, ´FOŤTE!´ 2019 "vzájemné obdarovávání

• 1. internet místo Lucie Hejníková, královny Adélka, Simča, Míša, Mysločovice, 108 hlasů (95 hlasů net + 13 lajků facebook)
  • 2. internet místo Petra Tirpák Skřivánková, koledníci Jakub Jan, Valentýnka, Vaneska a tříměsíční Ema, Zlín - Boněcko, 92 hlasy (82 hlasy net + 10 lajků facebook)
  • 3. internet místo Veselí kolodníci z Veselé, 73 hlasy (31 hlas net + 42 lajky facebook)

Fotografie i s popisky jsou zveřejněny taktéž na stránkách soutěže "FOŤTE!" na rajce.net a na facebooku

01_Zlin.Lužkovice_Lucia Kollerová02_Zlín.Kostelec a Štípa_Hana Puype04_Zlín.Boněcko_Petra Tirpák Skřivánková08_Bohuslavice u Zlína_Jana Kašpaříková06_Hvozdná03_Lípa.Chalupky_Petra Balajková12_Dobrkovice_Markéta Gajdůšková13_Vizovice_Broňka Grebeníčková05_Březová u Zlína07_Bohuslavice u Zlína09_Zlín.Lhotka_Marie Kubáčková11_Dobrkovice15_Kelníky_Tomáš Holčík10_Mysločovice _Lucie Hejníková17_Želechovice nad Dřevnicí_Bohumila Svitáková14_Zlín.střed_Jan Pavelec16_Želechovice nad Dřevnicí_Jarmila a Jan Plachých18_Doubravy_Dana Minaříková21_Vizovice_Lukáš Oškera19_Zlín.U Majáku_Jana Píchová20_Zlín.U Majáku_Jiří Pícha22_Sazovice23_Sazovice24_Matouš Worm, králové Aurelia, Benedikt Maria a Natanael26_Veselá u Zlína25_Zlín, Noela Frolková, králové Karolínka, Mariánka a Jacob Paul27_Zlín, Mokrá_Martin Pikna28_Želechovice nad Dřevnicí_Zdenka Sousedíková29_Zlín, město_Ivana Polanská

Miniaplikace BlueBoard.cz Anketa KONEC