Propagační materiály 2021

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci v naší zemi, není možné, v rámci Tříkrálové sbírky 2021 Charity Česká republika, koledovat klasickou formou. Nezbývá tedy, než se přepnout do světa virtuálního. Pojďte s námi za novým tříkrálovým zážitkem!

Koleda Zlínsko, 02. - 24.ledna 2021, záštitu převzal Mgr. Aleš Dufek, náměstek primátora města Zlína, poté online do 30.04.

Tříkrálová tradice je o setkávání, předání radostné zvěsti. Koledníci přinášejí lidem naději a Boží požehnání. Je tedy těžké přijmout fakt, že tomu bude v novém roce, v roce 21.ročníku sbírky (na Zlínsku 22.ročník), jinak. Proto jsme požádali dospělé dobrovolníky - vedoucí skupinek, aby šířili požehnání prostřednictvím nápisů C†M†B†2021 nade dveře, předali cukříky a kalendáříky, bez kontaktu s domácnostmi, po dohodě bezpečně umístili kasičky ve veřejně přístupných místech; všechny, kdo chtějí pomáhat jsme poprosili o šíření informací k netradiční koledě.

Děkujeme obcím, městům, farnostem, místním koordinátorům, vedoucím skupinek, koledníkům... děkujeme všem, kteří nám s propagací ´koledy jinak´ pomohou a budou sdílet informace na svých kanálech - nástěnky na veřejných místech, prodejny potravin, pošta, web, facebook, instagram ... Je naším zájmem veřejnosti nabídnout maximum aktuálních informací. K tomu pomáhají také média - primárně Česká televize, Český rohlas, tisk; každá domácnost obdržela do schránky leták. Děkujeme, že podporujete konání Charity Zlín, že umožňujete pomáhat.

Poděkování, možnosti přispění do sbírky, do 30.dubna 2021

Děkujeme, že pomáháte s námi

Audio

Dokumenty k tisku