´FOŤTE´ tříkrálové koledování - tak to začalo

Od chvíle, kdy jsem měla černé na bílém, že se ze mne na několik týdnů v roce stane koordinátorka tříkrálové sbírky na Zlínsku, mi bylo jasné, že chci koledníky nějak motivovat k tomu, aby koleda pro ně nebyla pouze o putování ulicemi, ale aby si při ní i hráli či jinak soutěžili. Jelikož jsem fandou fotografování, nebylo nic jednoduššího, než krále vyzvat, aby veselé, netradiční či jinak zajímavé příběhy zachytili do fotografie. Pro nalezení vítězného záběru jsme oslovili několik významných osobností ve městě a požádali je, aby se stali odbornou porotou. Pro soutěže chtivé jsme zprovoznili na našich webových stránkách také internetové hlasování. A tak to začalo. Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín