´FOŤTE!´ tříkrálovou sbírku 2019

´vzájemné obdarovávání´

O vítězi třináctého ročníku zlínské foto soutěže rozhodla odborná porota.

Rozhodnutí odborné poroty (maximum 65 bodů)

• 1. místo  Psssst!, králové Mirečka, Sofinka a Štěpán, Bohuslavic​e u Zlína (23 body)
  • 2. místo  Malé královny, králové Anežka (foto), Erička a Jiřík, Želechovice nad Dřevnicí (22 body)
  • 3. místo  Pusa, koledníci králové Aurelia, Benedikt Maria a Natanael, Zlín (20 bodů)
  • 4. místo  Než jsme vyšli na koledu ..., králové Jan, Tobiáš a Jáchym, Zlín-Kostelec a Štípa (19 bodů)
  • 5. místo  Že mně nevidíš!?, králové Karolínka, Mariánka a Jacob Paul, Zlín (18 bodů)
  • 6. místo  ... už mají našlápnuto za koledou, Zlín - U Majáku (17 bodů)
  • 7. místo  Vzájemné obdarovávání, králové Vojta, Vašek a Karlík, Dobrkovice (12 bodů)

Fotografie hodnotili: doc. Ing. Mgr. Radim Bačuvčík, Ph.D. akademický pracovník Univerzita Tomáše Bati Zlín, Fakulta multimediálních komunikací / Bc. Lukáš Fabián, tiskové oddělení Magistrátu města Zlína / Bc. Kateřina Francová, náměstkyně primátora a členka rady města Zlína / Jsf Abb, Josef Řezníček, fotograf a výtvarník / Bc. Blanka Kovandová, Městské divadlo Zlín, šéfka vnějších vztahů / Mgr. Bc. Helena Mráčková, odbor kanceláře hejtmana Zlínského kraje, Public relations a redaktorská činnost / Mons. Bohumír Vitásek, prezident Arcidiecézní charity Olomouc / Jana Vybíralová, CYKLO Zlín / Mgr. Pavel Hanke, sociální pracovník Občanské poradny Charity Zlín a tříkrálový koledník/ Mgr. Soňa Jarošová, vedoucí střediska Charitní ošetřovatelská služba Zlín a vedoucí tříkrálové skupinky / Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín a koordinátorka tříkrálové sbírky na Zlínsku / Bc. Kamila Slezáková, vedoucí střediska Domovinka-centrum denních služeb pro seniory Zlín a vedoucí tříkrálové skupinky / Vlastimil Vajďák, ředitel Charity Zlín

Internetové hlasování (web a facebook Charity Zlín)

• 1. místo Lucie a královny Adélka, Simča, Míša, Mysločovice, 108 hlasů (95 hlasů net + 13 lajků facebook)
  • 2. místo Petra a králové Jakub Jan, Valentýnka, Vaneska a tříměsíční Ema, Zlín - Boněcko, 92 hlasy (82 hlasy net + 10 lajků facebook)
  • 3. místo Veselí koledníci z Veselé, 73 hlasy (31 hlas net + 42 lajky facebook)

Všechny soutěžní fotografie ke shlédnutí zde

Výzva Příběh jedné koledy

Gratulujeme vítězům, všem soutěžícím a porotcům děkujeme!

Děkujeme těm, kteří poskytli odměny pro vítězné účastníky soutěží

Fotografie oceněné odbornou porotou

Místo1_Bohuslavice u Zlína_Jana Kašpaříková, králové Mirečka, Sofinka a Štěpán (soutěžní foto číslo8)Místo2_Želechovice nad Dřevnicí_Bohumila Svitáková, králové Anežka na fotce, Erička a Jiřík (soutěžní foto číslo17)Místo3_Zlín_Matouš Worm, králové Aurelia, Benedikt Maria a Natanael (soutěžní foto číslo20)Místo4_Zlín - Kostelec a Štípa_Hana Puype, králové Jan, Tobiáš a Jáchym (soutěžní foto číslo2)Místo5_Zlín_Noela Frolková, králové Karolínka, Mariánka a Jacob Paul (soutěžní foto číslo25)Místo6_Zlín.U Majáku_Jiří Pícha (soutěžní foto číslo20)Místo7_Dobrkovice_Markéta Gajdůšková, králové Vojta, Vašek a Karlík (soutěžní foto číslo12)