Královny ze zlínské Charity zpívaly obyvatelům největšího městského sídliště

Již mnohokrát se potvrdilo, že naše děvčata mají hned několik talentů. Proto ten hudební, ať už obor zpěv či hra na hudební nástroj, je pravidelně využíván k vlastnímu koledování. Celkem devět zapečetěných kasiček ve Zlíně bylo na jména pracovnic naší charity. Děvčata všech středisek, poskytujících přímou péči či zdravotní úkony, často v doprovodu svých ratolestí, koledovala na největším zlínském sídlišti.

Takže mají za sebou nejen příjemné zážitky a vyzpívané hlasivky, ale co nejvíce asi pocítily, to jsou stovky vyšlápnutých schodů v domech bez výtahu (kdo zná domy na sídlištích, ví, o čem píšu). Dešťové kapky pak potrápily skupinku pracovnic, které za koledou putovaly místní částí Mladcová. Snaha královen z Charity Zlín byla dárci oceněna částkou 47.754korun, což je úžasné. Patří jim jistě, tak jako všem ostatním koledníkům, velké poděkování.

Ing. Pavla Romaňáková,projektová manažerka Charity Zlín