Pipi udělala tečku za sbírkou

Pipi dlouhá punčocha, svérázná devítiletá dívenka s nevšedním chováním, jménem i vzezřením, pobavila, spolu s ostatními hrdiny příběhu všechny, kteří využili naše pozvání do zlínského divadla Malá scéna /http://www.malascenazlin.cz/. To bylo zaplněno do posledního místečka malými i velkými koledníky, kteří nejen že putovali jako králové ulicemi, ale mnozí z nich s námi fotosoutěžili, či vyluštili tajenku z brožurky, což bylo pro malé krále jedno z dalších zlínských tříkrálových překvapení.

Ohlédnutí za aktivitami pro koledníky a všechny, kdo se do sbírky na Zlínsku aktivně zapojili.

Charita Zlín pro všechny čtyři členy skupinky připravila dárek - button "Jsem King", keramickou památeční placku Tříkrálová sbírka 2014; všem vedoucím zlínská Charita poděkovala kvetoucím či ovocným čajem pro dobrou pohodu. To aby nesmutnili, že tři králové ze skupinky obdrželi dárek Charity ČR - mini baterku. Po koledě na každou skupinku na obci či u místního koordinátora čekala obálka s malým překvapením u příležitosti patnáctého ročníku koledy v našem regionu (v ČR ročník čtrnáctý) - dvaatřiceti stránková publikace s názvem "Kašpar, Melichar a Baltazar v ulicích Zlínska 15 let". Dále jsme připravili osmý ročník soutěže „foťte“, soutěž Luštili jste správně?, Odpoledne na bruslích, Tříkrálové putování městem, Tříkrálovou polévku, Adventní poděkování – koncert duchovní hudby.

Ing.Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín a koordinátorka sbírky v regionu