Tři králové rozdávali radost

Tři králové přinesli v den svátku Slavnosti zjevení Páně radostnou zvěst k hejtmanovi Zlínského kraje i k primátorovi krajského města.

Návštěvou hejtmana Stanislava Mišáka, tak jako každoročně v pravé poledne, byla zahájena ve Zlínském kraji tradiční Tříkrálová sbírka. V den slavnosti Zjevení Páně králové popřáli nejvyššímu představiteli Zlínského kraje, zazpívali koledu a nade dveře pracovny napsali posvěcenou křídou K+M+B+2016. Hejtman MVDr. Stanislav Mišák pozval v mrazivém dni koledníky na čaj a připojil se svým peněžitým darem do sbírky. Děkujeme!

Celý článek, foto Ludvík Valouch, Zlínský kraj

Tři králové, spolu s ředitelem zlínské Charity a projektovou manažerkou, při svém svátečním putování městem nezapomněli ani na primátora města, MUDr. Miroslava Adámka. Bylo to velmi příjemné setkání. Děkujeme! w.4