Tříkrálová polévkla nejen pro koledníky

"Smysl Tříkrálové polévky je velmi jednoduchý. Polévku vydávají významné osobnosti našeho města a ten, kdo na to nemá, dostane polévku zdarma, a kdo na to má, může přispět do Tříkrálové sbírky. Výtěžek tříkrálové sbírky používáme především k takzvané ´přímé pomoci´, díky níž jsme schopni pomáhat velkému množství osob v nouzi," řekl ředitel zlínské Charity pan Vlastimil Vajďák.

Svojí účastí aktivitu podpořili Ing Milan Kladníček - ředitel MP Zlín, P. Ivan Fišar- děkan Zlínského děkanátu, Ing. Roman Horský- ředitel Zoo Zlín, Bc. Stanislav Daniel - poradce Asociace krajů pro národnostní menšiny, PhDr. Ondřej Andrys MAE - náměstek Ústředního školního inspektora, Libor Vranka - regionální manažer Sodexo Benefity, Andrea Kratinová - redaktorka Českého rozhlasu, MUDr. Miroslav Adámek - primátor SMZ, Dalibor Stříbný - náměstek primátora SMZ, Bc. Kateřina Francová - náměstkyně primátora SMZ, P. Mgr. Pavel Glogar, SDB - administrátor farnosti PMPK na JS. I když počasí nepřálo, dopoledne si všichni mile užili.

Ing. Pavla Romaňáková, projektová manažerka Charity Zlín