Pracovník v sociálních službách, pečovatelská činnost

Zlín Plný úvazek ihned, dle dohody bez výběrového řízení
Kontaktní osoba
Mgr. Zdeňka VLČKOVÁ

vedoucí služby
Tel.: 737 736 154 E-mail: zdenka.vlckova@zlin.charita.cz

Zn.: Jde o zajímavou, pestrou a odpovědnou práci dělanou srdcem, práci, jež je posláním

• vhodné i pro mladé rodiče s dětmi či zdatnější senior/ky

• pracovní podmíny:
    • HPP plný, částečný (Zlín a obce, kde ChZ zajišťuje službu uživatelům)
  • provádění pečovatelských úkonů bez odborného dohledu
  • vzdělání: základní a vyšší a akreditované odborné dle zákona 108/2006Sb. o sociálních službách §116 odst.1 písm. c), nebo odborně zaměřená střední škola
  • v případě, že zájemce nesplňuje podmínky vzdělání, bude mu umožněno toto si doplnit prostřednictvím vzdělávacích agentur
  • obecné znalosti a dovednosti: odborné profesní znalosti, administrativní dovednost, schopnost práce s cílovou skupinou (senioři, osoby se zdravotním či tělesným postižením, rodiny s dítětem) dovednost práce v týmu, asertivita, empatie, dovednost umění naslouchat, motivovat, organizovat čas, mlčenlivost, dovednost zvládat stres a zátěžové situace, dovednost přijímat názory druhých
  • speciální znalosti a dovednosti: komunikace s uživateli služby, zvládání krizových situací, organizační schopnosti
  • jiné požadavky: řidičský průkaz skupiny B, PC – uživatelská (doc., xls., internet, ...)
  • nabízíme: zajímavou a pestrou práci, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, možnost spoluutvářet a rozvíjet činnost charitativní organizace, možnost dalšího osobního rozvoje a profesního vzdělávání, možnost navázání profesních kontaktů
  • benefity: řádná dovolená 25 dní, poukázky na stravu, duchovní podpora, velmi příjemný kolektiv …

O akreditovaném odborném kurzu podá informace vzdělávací agentura Seduca

Charita Zlín: Přidejte se k nám!