Sto jedna letá Štěpánka Světlíková děkuje pečovatelkám za ochotu

Paní Štěpánka Světlíková při oslavě stých narozenin (foto soukromý archiv uživatelky)Jsem velmi ráda, že mohu pečovatelskou službu využívat. Tato služba mi umožňuje zůstat i nadále ve svém domově a dopřát rodinným příslušníkům trochu oddychu v péči o mou osobu. Moc si vážím vstřícných, usměvavých pečovatelek, které jsou velmi ochotné i k nepříjemným úkolům. Jsem jim velmi vděčná za příjemné chvíle s nimi strávené. Přeji celé Charitní pečovatelské službě mnoho úspěchů ve vaší těžké práci. Štěpánka Světlíková

Paní Štěpánka Světlíková je významnou obyvatelkou obce Želechovice nad Dřevnicí. V prosinci roku 2014 ji u příležitosti stých narozenin navštívili i zástupci jmenované obce.