Hora Matky Boží, poutní výjezd

Poutní výjezd pro seniory a jejich doprovod na mariánské poutní místo Hora Matky Boží, nacházející se nad městem Králíky nedaleko státní hranice s Polskem, pod Kralickým Sněžníkem

Pět desítek poutníků vyjelo za modlitbou, ale i poznáváním na sice po většinu roku chladné, ale o to více kouzelné místo naší země.

Hora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd KrálíkyHora Matky Boží, poutní výjezd Králíky