Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírka
25. února 2023 Články

Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírka

Darem jsou místní asistenti, dospělý doprovod dětí, duchovní správci farností, zástupci obcí a měst, dárci. A především ti, doposud nejmenovaní – samotní koledníci. Ať už malí či větší dobrovolníci, kteří, vyzdobeni královským šatem a korunou, navštěvují v prvních lednových dnech domy, kam přinášejí radostnou zvěst o narození Spasitele a nabízejí lidem možnost začít nový rok dobrým skutkem. Jsou to oni, Kašparové, Melicharové a Baltazarové ze Zlínska, kteří přijali pozvání a usedli do více než pěti set sedaček místního multikina Golden Apple Cinema. A byla to radost, vidět tolik veselých očí na jednom místě.

„Děkujeme. Děkujeme všem. Těžko bychom bez Vás mohli pomáhat těm, kteří, se dostávají do nelehké životní situace a podporu potřebují, podporovat projekty ve prospěch maminek s dětmi, seniorů, nemocných,“ zaznívá opakovaně ze zlínské Charity.

 

Poděkování vedení zlínského multikina Golden Apple Cinema a všem, kteří se o sobotní diváky krásně starali, poděkování za možnost shlédnout filmovou pohádku Největší dar, která se natáčela v našem kraji, na Valašsku.

Ticho před ... v sále číslo 1. Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírkaSál 2 se pomalu zaplňuje ... Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírkaV sále číslo 1 to začíná vypadak jako v úlu ... Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírkaVyhlášení vítězů foto soutěže ... Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírkaNejvětší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírkaPřekvapení - poděkování kytičkou, pro koordinátorku sbírky ... Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírkaPřekvapení - poděkování kytičkou, pro koordinátorku sbírky ... Největší dar, to je nejen pohádkový film. Obrovským darem jsou všichni, kdo se podílejí na tak velkém projektu, jako je Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka na Zlínsku, v děkanátech Vizovice a Zlín (část) 2. - 8. ledna 2023, záštitu převzal Vojtěch Volf, náměstek primátora.

města: Zlín, Fryšták, Slušovice a Vizovice a jejich místní části

obce: Bohuslavice u Zlína, Bratřejov, Březnice, Březůvky, Březová, Částkov, Dešná, Dobrkovice, Doubravy, Držková, Hostišová, Hrobice, Hřivínův Újezd, Hvozdná, Jasenná, Kaňovice, Karlovice, Kašava, Kelníky, Lechotice, Lhota u Malenovic, Lhotsko, Lípa, Lukov, Lukoveček, Lutonina, Machová, Míškovice, Mysločovice, Neubuz, Ostrata, Podkopná Lhota, Provodov, Sazovice, Šarovy, Tečovice, Trnava, Ublo, Velký Ořechov, Veselá, Vlčková, Všemina, Zádveřice-Raková, Želechovice nad Dřevnicí

Římskokatolické farnosti děkanátu Vizovice: Bratřejov, Fryšták, Hvozdná, Jasenná u Vizovic, Kašava, Lukov, Provodov, Slušovice, Štípa, Trnava u Zlína, Vizovice, Všemina, Želechovice nad Dřevnicí; Římskokatolické farnosti děkanátu Zlín: Březnice u Zlína, Lhota u Malenovic, Mysločovice, Velký Ořechov, Panny Marie Pomocnice křesťanů Zlín, svatých Filipa a Jakuba Zlín, Zlín-Malenovice; v děkanátu Uherské Hradiště: Březolupy (obec Śarovy)

Pořadatelem Tříkrálové sbírky je Charita Česká republika se sídlem v Praze, a to dle osvědčení oznámení Magistrátem hlavního města Prahy ze dne 15. 10. 2012 č. j. S-MHMP/1327710/2012 a 1340351/2012 a v souladu s aktuálně platnými právními předpisy (zejm. z. č. 117/2001 po novele č. 120/2012 Sb. O veřejných sbírkách). 

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ

projektová manažerka
Tel.: 603 491 601 E-mail: _8IvRWhg88Ak1~l7VX~J27d4YanBZd54Ys