2. ledna 2024 Články

Na šálek kávy či čaje pozval zaměstnance ředitel Luboš Klobušický. Nechyběla ani výzva k přinesení zapomenutých vánočních dobrot ze spíže ke vzájemné ochutnávce. A i když kanceláře sídla neziskové organizace nejsou nikterak rozměrné, potvrdilo se, že dobrých lidí se i do malého prostoru vejde hodně. A pokud je k dispozici i společná chodba …

Podávala se tedy káva, čaj, opravdu byla k dispozici bohatá vzájemná ochutnávka. Ovšem, že většina přítomných sahala po slaných pochutinách, je tak nějak po dnech svátků logické.

"Ať Vás Bůh chrání po celý rok," vyprošoval v úvodu požehnání otec Dan Žůrek ze zlínské farnosti Panny Marie Pomocnice křesťanů. Zaznělo také přání, aby všichni pracovníci rozdávali radost všude tam, kam přijdou. Aby se s nimi dobře cítili nejen klienti, ale aby i jim navzájem bylo spolu příjemně. "Ať máte, hlavně vy, co jste za volantem, šťastné návraty," řekl také otec Dan.

Zdrávas Maria,
milostiplná,
Pán s tebou.

Požehnaná jsi mezi ženami
a požehnaný je plod života tvého Ježíš.

Svatá Maria, Matko Boží,
pros za nás hříšné
nyní i v hodinu smrti naší.
Amen

Novoročně, neformálně, s požehnáním otce Dana Žůrka. Setkání zlínských 'chariťáků' první pracovní den roku 2024. Díky za toNovoročně, neformálně, s požehnáním otce Dana Žůrka. Setkání zlínských 'chariťáků' první pracovní den roku 2024. Díky za toNovoročně, neformálně, s požehnáním otce Dana Žůrka. Setkání zlínských 'chariťáků' první pracovní den roku 2024. Díky za toNovoročně, neformálně, s požehnáním otce Dana Žůrka. Setkání zlínských 'chariťáků' první pracovní den roku 2024. Díky za toNovoročně, neformálně, s požehnáním otce Dana Žůrka. Setkání zlínských 'chariťáků' první pracovní den roku 2024. Díky za toNovoročně, neformálně, s požehnáním otce Dana Žůrka. Setkání zlínských 'chariťáků' první pracovní den roku 2024. Díky za to

Bylo příjemné potkat se, osobně si popřát vše dobré v novém roce. Přání písemná pak zaplnila ´sklenici´ vzkazů

• Přeji hodně Božího požehnání, zdraví a osobní pohody všem zaměstnancům Charity Zlín