"Podařilo se vše, co jsme očekávali. Jste významný článek velké pomoci člověku," zaznělo v zaslaném poděkování
30. ledna 2023 Články

"Podařilo se vše, co jsme očekávali. Jste významný článek velké pomoci člověku," zaznělo v zaslaném poděkování

... tímto bychom Vám, pane Hanke, chtěli poděkovat za velmi aktivní spolupráci a pomoc při řešení problémů oddlužení v uplynulém roce. Bez Vaší pomoci by nebylo v našich silách to všechno dotáhnout do zdárného konce. Jsme rádi, že takové organizace existují a umožňují lidem, jako byl pan X, návrat do běžného života. Přijali jsme jej do naší firmy na brigádní smlouvu jako člověka z ulice, bez příjmu, se závislostí na alkoholu. Jsme rádi, že díky Vaší pomoci se podařilo oddlužení a že dnes tento muž zde pracuje na plný úvazek. Víme ale, že dál to bude v jeho rukou.

Podařilo se vše, co jsme od toho očekávali. A i Vy jste byl jeden z mnoha článků této velké pomoci. Ještě jednou bychom Vám a Vaší organizaci chtěli za všechno poděkovat. Podepsán jednatel firmy a účetní, která pana X celou dobu provázela a byla také zprostředkovatelkou pomoci. 

Vzhledem k citlivosti příběhu zde není zveřejněno jméno uživatele, firma v níž pracuje, ani jména osob, která poděkování zaslala. Dopis v plném znění je archivován ve službě.

Podařilo se vše, co jsme očekávali. Jste významný článek velké pomoci člověku, zaznělo v zaslaném poděkování 

Občanská poradna Charity Zlín poskytuje své služby od roku 2006 v pracovní dny ambulantní i terénní formou v počtu minimálně devatenáct intervencí za týden, a to na základě ústní smlouvy seniorům, osobám v krizi a rodinám s dětmi. Posláním služby je poskytovat podporu a pomoc občanům, jejichž sociální a zdravotní stav je pro ně momentálně omezující a kteří svou nepříznivou životní situaci vnímají jako neodkladnou a nemohou ji zvládnout vlastními silami. Služba ctí své zásady – nezávislost, nestrannost, diskrétnost, respektování, které vycházejí z Etického kodexu občanských poradců a Asociace občanských poraden.

Máte pocit, že život se Vám bortí pod rukama a Vy se svými starostmi padáte ke dnu?
Dohnaly vás dluhy, exekuce? Cítíte, že potřebujete podporu a pomoc, ale ostýcháte se komukoliv svěřit? Neváhejte oslovit ty, kteří Vám mohou ukázat správný směr.

Občanská poradna Charity Zlín, finanční podpora 2023: Zlínský kraj, statutární město Zlín a dárci - veliké poděkování. Bankovní spojení ČS, a.s., č.ú. 1400878319/0800.

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ

projektová manažerka
Tel.: 603 491 601 E-mail: _8IvRWhg88Ak1~l7VX~J27d4YanBZd54Ys