„Pomohli jste mi ven z dluhové pasti, bez vás bych to nezvládnul,“ napsal v poděkování pan Jan
26. února 2024 Články

Chtěl bych moc poděkovat za pomoc v mé špatné finanční situaci. Dostal jsem se svojí vinou do dluhové pasti a nevěděl, jak z toho ven. Díky profesionálnímu přístupu, radám a pomoci, se můžu konečně odrazit ode dna a začít znovu normálně žít. Ještě jednou mockrát děkuji za vše, co jste pro mne udělali, protože bez Vás bych to určitě nezvlád l!!! Jan M.

Občanská poradna Charity Zlín poskytuje své služby od roku 2006 v pracovní dny ambulantní i terénní formou v počtu minimálně devatenáct intervencí za týden, a to na základě ústní smlouvy seniorům, osobám v krizi a rodinám s dětmi. Posláním služby je poskytovat podporu a pomoc občanům, kteří svou současnou životní situaci vnímají jako neodkladnou a nezvládnou ji řešit vlastními silami. Cílem je pomáhat lidem řešit situaci aktivně a efektivně, prostřednictvím poradenství přispívat k informovanosti o jejich právech a podporovat je při vyjadřování jejich oprávněných zájmů a potřeb. Poradenství je občanům poskytováno v poradně, ale také v jejich přirozeném prostředí a podílí se na jejich sociálním začlenění, nezávislosti a samostatnosti. Sociální pracovníci jsou tu pro seniory, osoby v krizi, rodiny s dětmi.

Máte pocit, že život se Vám bortí pod rukama a Vy se svými starostmi padáte ke dnu?
Dohnaly vás dluhy, exekuce? Cítíte, že potřebujete podporu a pomoc,ale ostýcháte se komukoliv svěřit? Neváhejte oslovit ty, kteří Vám mohou ukázat správný směr.

Občanská poradna Charity Zlín, finanční podpora 2024: Zlínský kraj, statutární město Zlín a dárci - děkujeme. Bankovní spojení ČS, a.s., č.ú. 1400878319/0800.

Redakčně zpracovala
Ing. Pavla Roaňáková