„Pomohli jste mi ven z dluhové pasti, bez vás bych to nezvládnul,“ napsal v poděkování pan Jan
26. února 2024 Články

„Pomohli jste mi ven z dluhové pasti, bez vás bych to nezvládnul,“ napsal v poděkování pan Jan

Chtěl bych moc poděkovat za pomoc v mé špatné finanční situaci. Dostal jsem se svojí vinou do dluhové pasti a nevěděl, jak z toho ven. Díky profesionálnímu přístupu, radám a pomoci, se můžu konečně odrazit ode dna a začít znovu normálně žít. Ještě jednou mockrát děkuji za vše, co jste pro mne udělali, protože bez Vás bych to určitě nezvlád l!!! Jan M.

„Pomohli jste mi ven z dluhové pasti, bez vás bych to nezvládnul,“ napsal v poděkování pan Jan


Občanská poradna Charity Zlín poskytuje své služby od roku 2006 v pracovní dny ambulantní i terénní formou v počtu minimálně devatenáct intervencí za týden, a to na základě ústní smlouvy seniorům, osobám v krizi a rodinám s dětmi. Posláním služby je poskytovat podporu a pomoc občanům, kteří svou současnou životní situaci vnímají jako neodkladnou a nezvládnou ji řešit vlastními silami. Cílem je pomáhat lidem řešit situaci aktivně a efektivně, prostřednictvím poradenství přispívat k informovanosti o jejich právech a podporovat je při vyjadřování jejich oprávněných zájmů a potřeb. Poradenství je občanům poskytováno v poradně, ale také v jejich přirozeném prostředí a podílí se na jejich sociálním začlenění, nezávislosti a samostatnosti. Sociální pracovníci jsou tu pro seniory, osoby v krizi, rodiny s dětmi. 

Máte pocit, že život se Vám bortí pod rukama a Vy se svými starostmi padáte ke dnu?
Dohnaly vás dluhy, exekuce? Cítíte, že potřebujete podporu a pomoc,ale ostýcháte se komukoliv svěřit? Neváhejte oslovit ty, kteří Vám mohou ukázat správný směr.

Občanská poradna Charity Zlín, finanční podpora 2024: Zlínský kraj, statutární město Zlín a dárci - děkujeme. Bankovní spojení ČS, a.s., č.ú. 1400878319/0800. 

Redakčně zpracovala
Ing. Pavla Roaňáková
projektová manažerka