Betlémské světlo od skautů v Lucerničce pro Anetku, benefice 2022
13. prosince 2022 Články

Betlémské světlo od skautů v Lucerničce pro Anetku, benefice 2022

Čtvrtek 22.12.2022, 15 - 18 hodin, zlínské náměstí Míru ♥ Poprvé byly veřejnosti přenosky pro Betlémské světlo, vyráběné seniory, uživateli Domovinky-centra denních služeb Charity Zlín, nabídnuty v adventním čase roku 2013. Zájem veřejnosti byl nevídaný. Výnos z dobrovolného příspěvku pomáhal Anetce, pro niž zlínská Charita spravovala veřejnou sbírku. Od té doby, každým rokem, tato benefice probíhá. A i když už Anetka není s námi, lucerničky pomáhají dál. V letošním roce bude výnos poukázán na účet veřejné sbírky pro Fabiánka. Betlémské světlo bude předávat zlínské 6.skautské středisko.

Co příchozí čeká? Všichni, kteří si chtějí domů přinést světlo z Betléma, si za dobrovolný příspěvek převezmou lucerničku se svíčkou, kterou zapálí skauti. Světlo je samozřejmě zdarma, ale výroba jedné lucerničky trvala téměř hodinu. Každý dárce má tedy možnost práci ocenit právě formou příspěvku, který bude v plné výši pomáhat: 

Fabiánek, diagnosa PIVH

Veřejná sbírka pomáhá pohodovému chlapci jehož všechny trable spustilo krvácení do mozku, krátce po předčasném narození.

Poděkování patří všem dosavadním i budoucím dárcům (dary předáváme v plné výši) 

  • číslo bankovního účtu 115-4611660217 / 0100 

Finance jsou v\užívány ke zmírnění projevů postižení, nemocí a zkvalitnění života. Primárně jde o léčebné a rehabilitační terapie, kompenzační a stimulační pomůcky, potravinové doplňky a medikamenty, případné odborné zdravotní zákroky a následnou léčbu.

Adventní Zlín, Lucernička pro Anetku, benefice 2022

Poděkování za možnost podílet se na Adventním Zlínu, poděkování 6. skautskému středisku Zlín.

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ

projektová manažerka
Tel.: 603 491 601 E-mail: _8IvRWhg88Ak1~l7VX~J27d4YanBZd54Ys