Chtěli udělat radost Kristýnce a její mamince. Podařilo se jim to

Kristýnka je od narození postižená těžkou formou dětské mozkové obrny

Sbírku pro Kristýnku zrealizoval, během listopadových dnů, kolektiv zlínské pobočky BILLA ČR ve zlínském Zlatém jablku. „Hledali jsme smysluplný projekt, který bychom podpořili. Volba padla na pomoc Kristýnce,“ vysvětlila Kateřina Žáková, vedoucí úseku čerstvého servisu a dodala: „Jsme moc rádi, že jsme mohli přispět a udělat trošku radosti Kristýnce a její mamince. Tak nějak nás to pohladilo před vánočním shonem, který nás všechny čeká."

Zaměstnanci  nesbírali pouze tvrdý plast, ale rozhodli se přispět i finančně. „Zapojili se všichni lidé z naší malé pobočky. Moc mne těší, že vedle dvou krabic s vršky předáváme prostřednictvím zlínské Charity na účet veřejné sbírky pro Kristýnku také částku 5000 korun,“ řekl při předávání daru vedoucí pobočky Petr Kadlčák. „Strašně moc děkujeme. Je to krásné, že jsou pořád lidé, kteří pomáhají,“ řekla maminka Kristýnky. Ta se, krom již zmiňovaného, radovala i z plyšáků z kolekce Láska nebeská.

Pavla Romaňáková,projektoá manažerka

telefon pracovní dny 07:30-15:30hodin