Kolegyni Michaele Blahové děkujeme nejen za sebe, ale i za uživatele

1.11.2013 Charita Zlín, Domovinka-centrum denních služeb pro seniory, vedoucí služby

2.11.2016 Zlínský kraj, zvolena členkou krajské rady, oblast sociální věci, neziskový sektor

Kolegyni přejeme pomoc, ochranu a Boží požehnání při veškerém konání, dary Ducha svatého a moudrost při každém rozhodování a hlubokou radost, která zaplaví srdce každého, s nímž se setká!

Naší kolegyni děkujeme za vše, co ve zlínské Charitě, především však ve službě Domovinka-centrum denních služeb pro seniory vykonala. Vážíme si její lidskosti a empatie, s níž k uživatelům i nám, kolegům, po celé tři roky přistupovala. Pod jejím vedením sociální služba doslova rozkvetla.

O tom se zmiňuje i ředitel zlínské Charity pan Vlastimil Vajďák: "Čas, který neustále běží, přináší různé situace a také příležitosti. Jsem velmi rád, že jednu takovou příležitost mohla využít i naše kolegyně, paní Michaela Blahová. Když jsme spolu před nějakou dobou seděli a já jí nabízel práci vedoucí Domovinky-centra denních služeb pro seniory, tak jsem jí vysvětloval, jakou mám představu o tom, kam by se měla naše Domovinka posunout a že ona je ten typ, který má předpoklady k tomu, aby toho dosáhla. Musím konstatovat, že jsem sám nečekal, jak rychle je možné dosáhnout všeho, na čem jsme se dohodli.

Dá se tedy reagovat jenom jedním způsobem, a to poděkováním za dosavadní spolupráci. Neděkuji jenom za sebe, ale především za spokojené uživatele služeb Domovinky s přáním, aby se jí i nadále dařilo v profesním životě tak, jako u nás."

Pracovní kolektiv Domovinky-centra denních služeb pro seniory, jaro 2016Michaela Blahová, vedoucí sociální služby, podzim 2016Michaela Blahová, vedoucí sociální služby, podzim 2016