12. prosince 2022 Články

Vánoční dekorace pro Kristýnku, benefice 2022

Neděle 18.12.2022, 15 - 18 hodin, zlínské náměstí Míru ♥ Svícny i malované baňky si v minulých letech odnášeli návštěvníci dílniček Adventního Zlína. Letos, o čtvrté adventní neděli, půjde o vánoční dekoraci na stůl, při jejíž výrobě se projeví floristická zdatnost dětí i dospělých. Možná to zní příliš odborně, ale není čeho se bát. Ruce budou doslova v akci, přičemž výsledek budou jistě obdivovat všichni, kdo jej uvidí! Malé radosti ale budou také pomáhat. V letošním roce bude výnos poukázán na účet veřejné sbírky pro Kristýnku (foto ilustrační)

Co příchozí čeká? Všichni, kteří si chtějí domů odnést vánoční dekoraci na stůl, si minimálně za doporučený finanční příspěvek vyzvednou základní materiál a pak už mohou začít tvořit s dobrým pocitem, že pomáhají:

Kristýnka, diagnosa DMO

Veřejná sbírka pomáhá usměvavé dívce, jež je od narození postižená těžkou formou dětské mozkové obrny a mentální retardací.

Poděkování patří všem dosavadním i budoucím dárcům (dary předáváme v plné výši)

• číslo bankovního účtu 115-4274630227 / 0100

Finance jsou využívány na aktivity, které zabraňují nebo alespoň brzdí progresi onemocnění, např. rehabilitace, cvičení a masáže, dále na nákup potravinových doplňků a kompenzačních pomůcek, či na případné odborné zdravotní zákroky a následnou léčbu.

Vánoční dekorace pro Kristýnku, benefice 2022

Poděkování za možnost podílet se na Adventním Zlínu, poděkování za spolupráci Šárce Gazdové - Ruce v akci.

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ