7. dubna 2022 Články

Za střechu nad hlavou pro celou rodinu poděkovala maminka malé dcerky Vlaďka

Všichni si myslí, že azylový dům je něco hrozného. Ale naopak, je to ubytování, kde dostanete šanci znovu se zvednout na vlastní nohy. Tady máte možnost pobýt a potom si něco najít a pak odejít ze vztyčenou hlavou, že jste TO DOKÁZALI !!!!!!! Personál vám tady se vším pomůže - kdykoli se můžete na toho, kdo je zrovna ve službě s čímkoli obrátit. A proto bych chtěla poděkovat všem, kdo pracují v azylovém domě za to, co pro nás a moji rodinu dělají ...

Poděkování azylovému domu ♥ Jmenuji se Vladimíra, mám 4 děti. Tři velké kluky a malou dceru, se kterou a přítelem žiji. Stala se nám nepříjemná situace. Přišli jsme o bydlení a neměli jsme kam jít. Bylo nám nabídnuto ubytování na azylovém domě na Jižních Svazích. Byli jsme rádi, že nás ubytovali všechny i s přítelem, protože azylové domy ubytovávají většinou bez mužů, ale u nás udělali výjimku, protože jsem vážně nemocná a přítel mi musí se vším v domácnosti pomáhat.

A tak bysme tímto chtěli azylovému domu poděkovat za to, že nás ubytovali, jako celou rodinu.

Všichni si myslí, že azylový dům je něco hrozného. Ale naopak, je to ubytování, kde dostanete šanci znovu se zvednout na vlastní nohy. Ubytovávají jen na jeden rok, ale nám kvůli mé nemoci bylo umožněno udělat výjimku a bylo nám prodlouženo ubytování a my jsme za to vděční. V dnešní době je opravdu těžké najít bydlení, ale tady máte šanci pobýt a potom si něco najít a pak odejít ze vztyčenou hlavou, že jste TO DOKÁZALI !!!!!!! Personál vám tady se vším pomůže - kdykoli se můžete na toho, kdo je zrovna ve službě s čímkoli obrátit, oni pomůžou, nebo poradí.

A proto bych chtěla poděkovat všem, kdo pracují v azylovém domě za to, co pro nás a moji rodinu dělají.

Za střechu nad hlavou pro celou rodinu poděkovala maminka malé dcerky Vlaďka

Charitní domov pro matky s dětmi v tísni Zlín poskytuje své služby od roku 1997. Celoročně je zde k dispozici deset bytových jednotek s jednatřiceti lůžky pro deset dospělých s dětmi. Posláním služby je tedy poskytnutí přechodného a bezpečného ubytování osobám v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení. Poskytování služby vychází z individuálních potřeb osob, s podporou jejich samostatnosti a nápomoci k návratu do běžného života. Přednostně je chráněn zájem nezletilého dítěte. Služba ctí své zásady – respektování soukromí a osobnosti uživatelů, vycházení z individuálně určených potřeb uživatelů, zachování lidské důstojnosti, motivování uživatelů k řádné péči o děti, týmová práce personálu.

Máte mělkou půdu pod nohama a nemáte se, spolu se svými dětmi, o koho opřít? Ztratili jste střechu nad hlavou, chybí Vám bezpečí domova? Stali jste se terčem domácího násilí? Cítíte se, jako matka očekávaného dítěte, ohrožena? Obraťte se s důvěrou na Charitní domov pro matky s dětmi v tísni Zlín, který zajišťuje přechodné ubytování a oporu, jak obstát v běžném životě.

Charitní domov pro matky s dětmi v tísni Zlín, finanční podpora 2022: Zlínský kraj, Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, statutární město Zlín, město Otrokovice a dárci - veliké poděkování. Bankovní spojení ČS, a.s., č.ú. 1400878319/0800.

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ