Za trpělivost a profesionální přístup při péči o maminku v posledních měsících jejího života poděkoval všem pracovníkům její syn
21. dubna 2023 Články

Děkuji za kvalitní a profesionální práci všem zaměstnancům Charity Zlín, zejména těm, kteří poskytovali péči mé mamince. Celá naše rodina jsme byli velice spokojeni. Obdivuji trpělivost a profesionální přístup všech pečovatelek a pečovatelů, kteří byli vždy přívětivě naladění a připravení s čímkoliv pomoci. Skláním se před všemi zaměstnanci této organizace a děkuji za vše, co pro nás udělali. Neumím si představit, co bychom si bez jejich pomoci počali. Do budoucna přeji Charitě Zlín co nejvíce spokojených klientů. T.S.

Charitní pečovatelská služba je od roku 1991 poskytována denně terénní, v pracovní dny i ambulantní formou, s okamžitou kapacitou sedmnáct uživatelů, a to na základě písemné smlouvy. Základními činnostmi služby je, mimo jiné, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně, zajištění stravy či chodu domácnosti. Posláním služby je tedy poskytnout odbornou pomoc lidem v nepříznivé životní situaci a tím podpořit jejich snahu setrvat co nejdéle v domácím prostředí. Cílem služby je zajistit bezpečné a odborné úkony péče pro uživatele, podpořit jejich soběstačnost, zmírnit případnou bezmocnost a osamělost, nabídnout pomoc blízkým pečujícím. Přímou péči služba poskytuje rodinám s dětmi, osobám s tělesným postižením, osobám se zdravotním postižením a seniorům, převážně těm starším.

Ocitli jste se bezradní, neboť váš blízký se stal nemohoucím a závislým na pomoci druhých?
Nebo Vám samotným činí stále větší problém postarat se o sebe stejně, jako dříve?
Jsme tady pro Vás!

Charitní pečovatelská služba Zlín, finanční podpora 2023: Zlínský kraj - Program pro poskytování finanční podpory z rozpočtu Zlínského kraje k zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2023, statutární město Zlín a dárci - děkujeme. Bankovní spojení ČS, a.s., č.ú. 1400878319/0800.

Ing. Pavla  ROMAŇÁKOVÁ

Ing. Pavla ROMAŇÁKOVÁ