Charita Zlín vyvíjí aktivity ve prospěch ukrajinských maminek s dětmi, i babiček (5)
26. září 2022 Články

Poděkování všem, kteří se, dle svých možností, zapojují do pomoci Ukrajině.

Přeložit tuto stránku do ukrajinštiny / Перекладіть цю сторінку українською мовою

Příliv válečných uprchlíků z Ukrajiny, převážně žen s dětmi slábne, ale nekončí. Podpora v jejich prospěch je na místě.

Charita Zlín:

• připravuje, ve spolupráci s partnery, multikulturní adaptační a integrační aktivity s názvem ´Barevný podzim 2022´ za účelem podpořit ukrajinské uprchlíky, dospělé i děti, v prolínání se do většinové, místní společnosti; kromě poskytované standardní podpory formou poradentsví, doprovázení, materiální a potravinové pomoci, jde tedy o přispění k poznání a pochopení způsobu života v regionu

Barvy podzimu 2022´motýlí´Bavíme se v Rodinném zábavním parkuBavíme se v Rodinném zábavním parkuBavíme se v Rodinném zábavním parkuBavíme se v Rodinném zábavním parku Galaxie Zlín

Pomocnou ruku uprchlíkům také podává

I přesto, že do řešení nastalé situace vkládá Charita Zlín maximum svých možností, rozhodně neopouští
své uživatele
a registrované sociální a zdravotní služby seniorům, osobám se zdravotním nebo tělesným postižením, nemocným, rodinám s dětmi a osobám v krizi poskytuje v plném rozsahu.